Skip to main content
Uncategorized

GIRL POWER 13 MAJ

By maj 12, 2023No Comments

Hej allihopa!

Vidarebefordra denna info till era spelare som ska delta på Girlpower den 13 maj.

INFORMATION

Samling sker 08:30 i Täby Racketcenter.

Dagen avslutas cirka 16:30.

Det ser ut att bli toppenväder på lördag så vi kommer att ha något/några moment utomhus. Troligtvis äter vi lunch utomhus.

Saker man ska ha med sig är racket, inomhusskor, utomhusskor och vattenflaska. Vi önskar också att man tar med sig något mellis som man kan äta under dagen. Vi tänker också att det kanske kan vara bra att ha med sig solkräm och/eller keps när vi ska vara ute.

Om man behöver få tag på mig under dagen så finns jag på 0709429125. Skicka i så fall ett SMS med namn och vem ni är förälder till så svarar jag så fort jag kan. Om det är viktigt att vi pratar i telefon, skriv det så ringer jag upp. Undvik att ringa direkt.

 

Hoppas att ni är supertaggade! Det är vi 🙂

Girl Power gänget